Jobdirumah

Segmen Jom Tambah Follower

Friday, 2 October 2015

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Segmen Jom Tambah Follower. Bagi memeriahkan suasan blogger negara. Saya pun nak sertai juga segmen yang dianjurkan oleh blogger JmBelog. Macam menarik segmenya. Ianya lebih kepada nak menambahkan Follower dalam blog kita semua. 

Segmen Jom Tambah Follower
Lambat pula sertai segmen ini. Syarat-syaratnya mudah sahaja. Boleh lihat dalam senarai di atas. Setelah saya follow blog beliau saya kena letakkan berapa jumlah follow yang saya ada. 

Jumlah follower saya setakat ini adalah seramai 12 orang. Harap lepas saya sertai segmen ini. Follower saya naik berjuta-juta lemon. Amin. Nanti saya pun nak kena pergi follow blog orang lain juga.


Inilah semangat bantu membantu sesama blogger. Saya masih belajar dalam dunia blogger ini lagi. Harap dengan bantuan blogger-blogger lain dapat menaikan jumlah follower saya. Bukan itu sahaja, harapan saya juga dari blog ini tersebarnya perkongsian panduan yang berguna untuk semua.

Terima kasih saya ucapkan kepada penganjur JmBelog dan kepada rakan-rakan semua. Salam Perkenalan dari saya Blog OhPanduan.
Share

19 comments:

  1. SALAM BLOGGER SAHABAT. JOM TERJAH DAN FOLLOW SAHABAT-SAHABAT YANG LAIN. SEMOGA DAPAT BERKENALAN SESAMA KITA, DAN MENGENALI SESAMA BLOGGER SENIOR DAN JUNIOR. HAPPY BLOGGER... (@_@). #JMBELOG...

    ReplyDelete
  2. Mula mula okje berblog mmg follower menjadi keutamaan...kalau boleh nak ramai yg follow tp semakin lama dlm dunia blog ni, rasanya ramai ke tidak follower tak penting, yg penting ada pengomen setia...

    ReplyDelete
  3. akak pun follower berapa ketui je... huhuhu blogger picisan maklum

    ReplyDelete
  4. Keikhlasan menulis dan keikhlasan dlm meninggalkan komen di blog kwn2 yg lain... inshallah, readers akan setia memfollow kita. Moga terus sukses ye (nak panggil apa nama empunya blog ni ye?).

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. Saya mmg jarang join segmen sekarang ni. Bukan tak mau support tp tak mampu nak bw .....yg dtg berkomen kat blog pun kekadang tak sempat nak kunjung balas

    ReplyDelete
  9. Assalam, Eina singgah sini dari segmen yg sama ;)

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  11. hi , singgah dari segemn yang sama dan folow sini :) jom follow saya pulak :D http://rayonceknowles.blogspot.my/2015/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  12. Salam perkenalan :) dari segmen yang sama. Jom singgah

    http://akhalilah.blogspot.my/2015/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    Already follow :)

    ReplyDelete
  13. Salam perkenalan :) dari segmen yang sama. Jom singgah

    http://akhalilah.blogspot.my/2015/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    Already follow :)

    ReplyDelete
  14. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    Selamat bersegmen ;)

    ReplyDelete
  15. hai ! ain pun join jugak segmen ni .
    nanti rajin rajin lah singgah blog ain ye :)

    http://akuainkausiapa.blogspot.my/

    follow sini #24

    ReplyDelete
  16. Singgah ^^ #25

    http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete

Jaga Tata Susila Komen Anda
Jangan Letak LINK URL dalam komen!!
Gunakan Comment As 'Name/URL' untuk memudahkan kunjungan balas.Tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2015 OhPanduan
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah