Jobdirumah

Segmen Blogwalking Ceria Bersama Anizz Annisa

Wednesday, 30 September 2015

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Segmen Blogwalking Ceria Bersama Anizz Annisa. Alhamdulillah hari ini berkesempatan sertai Segmen Blogwalking Ceria Bersama Anizz Annisa. Pada saya bagus untuk sertai segmen macam ini. Sambil-sambil buat entri baru dapat juga berkenalan dengan rakan blogger lain.

Segmen Blogwalking Ceria Bersama Anizz Annisa
Bagi kawan-kawan yang nak sertai Segmen ini mudah sahaja. Berikut adalah syart-syaratnya:-

1) Follow blog Anizz Annisa -kalau yang masih belum follow.

2) Buat tajuk " Segmen Blogwalking Ceria Bersama Anizz Annisa ".

3) Copy banner dan baclink ke entry tersebut dah siap copy banner, tinggalkan url blog anda di entry blog beliau. letak link dekat tempat lain tak dilayan.

4) Nyatakan nama anda dan jenis blog anda contohnya blog anis adalah blog personal.

5) Tarikh tutup : 30 September 2015 jam 6 petang

Mudah sahaja syarat-syartnya. Bagi yang berminat bolehlah sertai Segmen ini. Penyertaan masih lagi ada sehingga jam 6 Petang 30 September 2015. Selepas buat semua perkara di atas. Anda boleh letakkan link tersebut di dalam blog Anizz di sini.

Baiklah, bagi memenuhi syarat penyertaan yang di anjurkan oleh pihak penganjur iaitu blog Anizz. Setalah saya follow blog Anizz. Saya kena jawap beberapa soalan yang beliau minta. Nama saya agak panjang, tetapi saya lebih suka anda panggil sahaja saya Encik OhPanduan. Kenapa nama macam tu sebab nak sesuaikan nama dengan nama blog saya ini. 


Blog OhPanduan ini lebih kepada Blog Pendidikan dan Perkongsian Panduan buat tatapan saya dan semua pembaca blog ini. Ada macam-macam panduan yang terdapat dalam blog ini. Mana-mana yang rasa boleh dijadikan panduan amalkan dan gunakan dalam kehidupan seharian anda. Jika anda berminat nak copy atau salin entri dalam blog ini Boleh saya izinkan. Tetapi dengan syarat hendaklah meletakan bersama URL entri tersebut dalam proses salinan atau 'copy' tersebut.

Dah panjang pula bercerita. Ada masa boleh sertai segmen ini yea kawan-kawan.
Share

16 comments:

  1. Selamat bersegmen..
    Hari ini hari akhir kalau nak join

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu akak. Saja meriahkan suasana blogger malaysia.

      Delete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih atas kunjungan.

      Delete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. Ikutan bergabung juga di blogwalking nya semoga berrmanfaat :)

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  11. Tak sempat nak join la... banyak kerja dok pending nie.... awat banyak sangat komen yang di remove...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Remove sebab banyak sangat tiggal link. Buang sikit bagi kurang semak..hehe

      Delete

Jaga Tata Susila Komen Anda
Jangan Letak LINK URL dalam komen!!
Gunakan Comment As 'Name/URL' untuk memudahkan kunjungan balas.Tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2015 OhPanduan
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah